polevest

Klaar voor consumptie:

Consumentenlening of persoonlijke lening

Consumentenkrediet is een lening die voldoet aan de cashflowvereiste van een lener die de aankoop van consumptiegoederen wil financieren. Het is dus geen getroffen krediet, dat wil zeggen een krediet dat wordt geactiveerd bij de aankoop van een product en de presentatie van de factuur (zoals bij autokrediet).

Een consumentenlening wordt door een kredietinstelling verstrekt voor zover de kredietnemer deze kan terugbetalen. Alle leners moeten dus hun leencapaciteit voor consumenten kennen alvorens krediet aan te vragen, en informatie krijgen over de leentarieven die door de consumentenkredietmarkt worden geboden.

Kies voor een snel en goedkoop consumentenkrediet bij La solution en ligne.

Services Particulier is het eerste online persoonlijke kredietplatform in Frankrijk dat zijn eigen kredietinstellingsvergunning heeft afgegeven door de Prudential Control and Resolution Authority (ACPR).

De werkwijze verschilt van die van banken: de online-oplossing biedt inderdaad samenwerkingskredieten aan waarvan de middelen die ter beschikking worden gesteld van de leners worden verzameld bij professionele investeerders (particulieren, maar ook rechtspersonen: bedrijven, pensioenfondsen, verzekeraars, stichtingen enz.).

Het credo van de online oplossing? Transformeer krediet door het eenvoudiger, transparanter en vooral sneller te maken!

Maak met de online oplossing een goedkope consumentenlening met voordelige en eerlijke tarieven voor consumentenleningen.

Klaar voor consumptie: hoe gaat het met de online oplossing?

Het is heel eenvoudig en snel! Alles wordt online gedaan, u hoeft alleen maar een verzoek in te vullen op de website van de online oplossing. Na afloop van deze aanvraag krijgt u in principe direct een reactie voor uw consumptieve lening.

Vraag een consumentenlening aan
persoonlijke lening zonder bewijs
Wij hanteren een tarief van 3%.

Een krediet om uw auto te financieren:

Wilt u uw auto veranderen of gewoon een nieuwe kopen? Services Particulier ondersteunt u, adviseert u en helpt u bij het financieren van de aanschaf van een auto.

Wat is de autolening?

Een autolening is een lening voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Dit type lening wordt geactiveerd wanneer u een auto koopt en kan daarom net als een motorlening worden opgezegd. Het verschilt dus van een persoonlijke lening die tot doel heeft een cashflow te versterken. De autolening of autolening wordt door een bankier dus beter waargenomen dan de persoonlijke lening.

Autokrediet tussen een nieuwe of gebruikte auto

Bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto verandert de werking van de autolening niet. Het is duidelijk dat de prijzen heel vaak verschillen tussen een nieuwe en een gebruikte auto. Daarom is het kredietvolume niet hetzelfde. Maar in het geval van een nieuw voertuig houdt de bankier rekening met de contante bijdrage aan de wederverkoop van het voertuig als dit binnen de eerste 5 jaar na aankoop plaatsvindt. In het geval van een gebruikte auto, zelfs als de prijs minder belangrijk is, is de kasinstroom bij wederverkoop vaak minder.

Bereken zorgvuldig uw autoleningcapaciteit voordat u een autolening afsluit, zodat u een idee heeft van de maximale lening die u kunt aanvragen.

Waarom kiezen voor de online oplossing voor uw autolening?

de online oplossing is een instelling die is goedgekeurd door de Prudential Control and Resolution Authority (ACPR), maar geen bank. Maar we bieden een eenvoudig en online krediet aan, met een antwoord in slechts een paar klikken en een financieringsbeslissing in minder dan 24 uur na ontvangst van het dossier.

Dankzij ons innovatief en veilig internetplatform geniet u van de scherpste tarieven voor uw autolening. Ons tarief ligt vast gedurende de looptijd van het krediet. Ons tarief varieert van 0,70% tot 3% afhankelijk van het bedrag en de aflossingsperiode
Aarzel dus niet om uw verzoek in te dienen en praat met uw adviseur.

Vastgoedkrediet:

Een hypotheek is een soort lening waarmee u onroerend goed kunt kopen. er zijn verschillende soorten onroerend goed namelijk:

– een platte

– een huis

– een terrein

welk type woning u ook wilt kopen,

wij kunnen u ondersteunen door u de lening te verstrekken tegen een vast tarief van 3%. dit tarief verandert niet gedurende de looptijd van de lening.

om krediet aan te vragen, is het eenvoudig, u hoeft alleen het formulier in te vullen,

Zo kan een van onze agenten u binnen 24 uur antwoorden, u adviseren en de hele procedure volgen.

de aflossingsperiode van een hypotheek kan oplopen tot 300 maanden en wordt gekozen op basis van uw verwachtingen en uw aflossingscapaciteit.

neem contact met ons op en onze agenten kunnen alles uit handen nemen.

 

Lening aan bedrijven:

Wij verstrekken leningen voor de oprichting van een bedrijf of om uw bedrijf uit te breiden. neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Pinterest
 • Tumblr Social Icon
 • Instagram
A presentation at the office

NIEUWE WAGEN

A group of women at a business meeting

FIETS OF ANDER "ZACHT" VERVOERMIDDEL

A couple at a business meeting

PERSOONLIJK PROJECT

Een lening voor een traditionele of ecologische, nieuwe auto of moto, …

 • Leen tot € 50.000 online

 • Een lening tot 120% van de waarde van het voertuig (voor nieuwe banden, een verzekering, …), volgens jouw noden

 • Een voordeligere rentevoet voor ecologische wagens

 • Kies zelf het maandelijks af te lossen bedrag en de looptijd van de lening

Een lening voor een fiets, al dan niet elektrisch, een step, een skateboard, …

 • Leen tussen € 500 en € 25.000 online

 • Een lening tot 110% van de waarde van het voertuig (voor een helm, bescherming, …), volgens jouw noden

 • Kies zelf het maandelijks af te lossen bedrag en de looptijd van de lening

Een lening voor een rijbewijs, schoolgeld, een groots feest, …

 • Leen tussen € 1.250 en € 50.000 online

 • Een terugbetalingstermijn van 12 tot 120 maanden

 • Kies zelf het maandelijks af te lossen bedrag en de looptijd van de lening